Advies

We maken een afspraak en er wordt geluisterd.

Ik heb een scherp analytisch vermogen, ben zeer pragmatisch ingesteld en reageer heel direct, eerlijk en duidelijk; met een helder advies of routes hoe verder te gaan. Ik begeleid je bij het vinden van antwoorden op je vragen of een oplossing van je probleem of conflict.

Ik zal je helpen een goed inzicht te geven in wat jij zelf kunt of moet doen en daag je uit echt goed naar jezelf te kijken.

In een informele sfeer nemen we samen jouw situatie door en proberen al meteen te doorgronden wat je wensen zijn en daar spreken we dan meteen concrete doelen voor af. We zorgen dat we altijd helder houden hoe de situatie nu is en waar je naar toe wilt. Ik geef je aan hoe je succes kunt hebben, gedrag kunt aanpassen en een balans kunt terugvinden.

Mijn hulp en adviezen aan jou zijn volledig gebaseerd op mijn ervaringen in het leven, mijn intuïtie, professionele uitdagingen en mensenkennis. Ik kan je een spiegel voorhouden, kritisch zijn en duidelijke adviezen geven, altijd oplossingsgericht. Zie het als een onpartijdig gesprek, waarin je je hart kan luchten en waar we eventueel samen die verandering gaan inzetten, samen die persoonlijke ontwikkeling stimuleren.

De verandering die je wenst, die komt er.